Kerr: Čast mi je što sam trener Curryju
FOTO - EPA

Kerr: Čast mi je što sam trener Curryju

A. Beganović

Nevjerovatnu partiju u sinoćnjoj pobjedi Golden State nad Portlandom odigrao je Stephen Curry.

Golden State je slavio rezultatom 137:122, a nevjerovatni Curry je postigao čak 62 poena, Njegovu izvedbu komentarisao je i trener Golden Statea Steve Kerr, koji je istakao da mu je čast što trenira takvog igrača.

"Bila je to brilijantna izvedba. Vidjeli smo kako Steph igra puno sjajnih mečeva u Oracle Areni, a sada to radi ovdje u Chase Centeru i čast mi je što sam mu trener", istakao je Kerr.

"Čast mi je, ali ne samo zbog njegovog talenta, već i zbog toga kako se drži, kako vodi momčad. Kao klub, nevjerojatno smo sretni što imamo vođu poput Stepha”, dodao je Kerr.

Top Komentari

Kmet
Ok
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi