Curry produžuje ugovor sa Golden Stateom?
FOTO - EPA

Curry produžuje ugovor sa Golden Stateom?

A. Beganović

Sjajni američki košarkaš Stephen Curry vjerovatno će potpisati novi ugovor sa Golden State Warriorsima.

Iako se o njegovoj budućnosti mnogo špekulisalo u američkim medijima, sve je izvjesnije da će Curry potpisati novi ugovor sa Golden Stateom.

"Već smo razgovorali o produženju ugovora. Ponuda ostaje važeća, potpuno sam predan timu", rekao je Curry i dodao:

"Želim vidjeti širu sliku i shvatiti kakva će situacija biti u budućnosti. Želimo biti konkurentni, želimo se svake godine boriti za titulu. Želim biti dio toga".

Ovaj sjajni košarkaš vjeruje da će moći igrati do svoje 40. godine.

"Uvijek sam govorio da želim igrati sve dok mogu igrati na nivou koju želim. I nadam se da ću moći završiti igrati pod svojim uslovima. Što god to značilo, nadam se da će se to dogoditi blizu 40. godine", zaključio je Curry.

Top Komentari

user1606502856
Curry*
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi