Curry se igrao sa Bobcatsima, ali doslovno

Odlična partija Curryja

Curry se igrao sa Bobcatsima, ali doslovno

Steph Curry se sinoć vratio u svoj rodni Charlotte, ali nije dočekan baš najbolje, jer je na sebi nosi dres Golden Statea. 

Curry je u Charlotte stigao kao vođa tima iz Oaklanda. Curry predvodi svoju ekipu u broju postignutih poena, 19.7 po susretu, a vodeći je u još dva statistička parametra.

Curry je najbolji asistent i kradljivac lopti svoje ekipe. Protiv tima iz svog rodnog grada i tima čija je legenda njegov otac Dell Curry, koji je dres Chrlottea nosio od 1988. do 1998. godine.

Dell doduše nije igrao u Bobcatsima, nego u Hornetsima, koji su se iz Charlottea preselili u New Orleans početkom ovog stoljeća. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.