Curry: Smiješno je jer su govorili da imamo tanku klupu
Imao je šta reći nakon pobjede protiv Golden State Warriorsa

Zanimljivo izlaganje

Curry: Smiješno je jer su govorili da imamo tanku klupu

Emir Dindić

Stephen Curry je poslije prolaza Golden Statea u peto uzastopno finale NBA lige, govorio o povredama u njegovom timu i dugoj klupi koju su svi osporavali.

Bez obzira na njegove sjajne partije, on je javno pohvalio cijeli tim.

"Situacija je tražila više agresivnosti. Sa Durantom smo imali balans u timu. Svi smo morali da istupimo, te da svako ispuni svoj zadatak. Svi su znali da će ovo biti izazov, te da svaki put odigramo kao da je prva utakmica. Igrali smo sa samopouzdanjem, bili smo već ovdje i šampionski mentalitet se već pokazao. Smiješno je jer su pričali da imamo tanku klupu, jer najbolji košarkaši igraju mnogo minuta i igraju tako dobro. U ovoj seriji se to promijenilo i moraš da imaš klupu koja će da se pokaže", rekao je Curry.

Top Komentari

Zoilomas
A imate i sudija sto vam pomazu brate! Koliko faulova su vam progledali u zadnjoj seriji to je nevjerovatno
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti