Curryjeva pobjeda zamalo propala zbog ukradenih patika

Patike nestale prije zvanične prezentacije

Curryjeva pobjeda zamalo propala zbog ukradenih patika

Stephen Curry, trijumfovao je u takmičenju u šutiranju trica na NBA All-Star vikendu koji se održava u New Yorku.

Sjajni bek Golden State Warriorsa u svom nastupu trebao je predstaviti i novi model patika koje je posebno za njega, za ovu priliku, dizajnirao američki sportski brend Under Armour.

Sportska oprema ovog brenda je sve atraktivnija, pa se mnogo poznatih sportista odlučilo na saradnju sa njima, a da su atraktivni dokazuje i činjenica da su nove patike Stephena Curryja koje je trebao predstaviti u takmičenju šutiranja trica, ukradene!

Ovu informaciju potvrdili su i iz Under Armoura za ESPN. 

"Steph je trebao nositi novi model Candy Reign Under Armour Curry One, kao i još jedan model, ali su dva para novih modela patika ukradeni. UA ih je poslao najbrže moguće, ali su nekako nestale", rekao je neimenovani izvor.

Srećom po Curryja Under Armour je na vrijeme uspio dostaviti nove patike za svoju zvijezdu, tako da predstava koja je okončana kao pobjednička nije propala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.