Čuveni Ray Allen: Treneri drugih timova su me nazivali 'oh sranje'...
Foto - EPA

Sjajni trojkaš

Čuveni Ray Allen: Treneri drugih timova su me nazivali 'oh sranje'...

Midhat Šljivak

Dvosturki NBA šampion Ray Allen važi za jednog od najboljih šutera koji se ikada pojavio u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Allen je bio zaista fantastičan šuter, a tokom karijere je igrao za Buckse, SuperSonicse, Celticse i Heat, a protivnici su uvijek strahovali od njegovog šuta za tri poena.

Niko ga nije želio vidjeti raspoloženog za igru, a i sam Allen je interesantnom izjavom potvrdio da su ga se mnogi plašili.

"Neki protivnički treneri su me često zvali 'oh sranje'. Kada god bih bio otvoren počeli su vikati 'oh sranje'", tvrdi Ray Allen.

Allen je karijeru okončao s dvije titule u dresu Celticsa i Heata i ubacivao je 19 poena prosječno po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi