Da nije košarkaš, bio bi ginekolog!

Shumpert je, srećom, bio spreman na sve

Da nije košarkaš, bio bi ginekolog!

Košarkaš Clevelanda Iman Shumpert istakao se jednim nesvakidašnjim podvigom.

Njegova vjerenica Teyana Taylor je prije nekoliko dana na svijet donijela djevojčicu, a u porođaju joj je najviše pomogao upravo Iman, koji je očigledno bio spreman na sve.

Teyana je istakla da nije ni shvatila da je porođaj krenuo i da je Shumpert odmah priletio u pomoć. Košarkaš je zavezao par slušalica oko pupčane vrpce dok su čekali da stigne hitna pomoć, a porođaj je prošao u najboljem redu.

"Mama te je nosila, a tata donio na svijet. Upoznaj roditelje", napisala je Shumpertova vjerenica u opisu fotografije svoje tek rođene kćerke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.