Dallas će pokušati dovesti Chrisa Bosha

Raspada se Miamijeva trio?

Dallas će pokušati dovesti Chrisa Bosha

Prema pouzdanom NBA izvoru Dallas Mavericksi će na kraju ove sezone u svoje redove pokušati dovesti centra Miami Heata Chrisa Bosha.

Bosh će na kraju ove sezone imati opciju da postane slobodan agent, ukoliko mu Miami ne ponudi produženje ili ovaj ne pristane na isto, što će pokušati iskoristiti Dallas. 

Bosh igra već svoju četvrtu sezonu igra u sjeni sjajnog dvojca Dwyane Wade – LeBron James, pored kojeg se nema šanse istaknuti kao što je to činio u redovima Toronto Raptorsa. 

Ipak, Bosh je s Heatom u posljednje dvije sezone osvojio isto toliko titula prvaka NBA lige, pa će biti zanimljivo vidjeti na šta će se odlučiti ovaj odlični igrač. Da li igrati u sjeni Wade i LeBrona i osvajati titule ili graditi „solo“ karijeru negdje drugo?

Mavsi će pokušati iskoristiti činjenicu da je Bosh rođen u Dallasu prije nešto više od 29 godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije