Najbolji način da se ušutkaju kritičari: "Neću ni napuniti 35 imat ću 400 miliona..."

Žestok odgovor

Najbolji način da se ušutkaju kritičari: "Neću ni napuniti 35 imat ću 400 miliona..."

A. Čaušević

Kada je neko dobar u onom što radi često se nađe na meti kritika nakon svakog lošeg nastupa. 

Na meti kritika našao se i Damian Lillard, superstar Portland Trail Blazersa kojeg su neki putem društvenih mreža provocirali da nikad neće osvojiti šampionski prsten.

Saigrač našeg Jusufa Nurkića je odlučio da uđe u raspravu sa "hejterima", a odgovorio im je na Twitteru.

"Imat ću 400 miliona prije nego napunim 35 godina, kraj liste pjesama... Pripadam samo mojoj djeci", poručio je Lillard.

Lillard je bez sumnje u krugu najboljih košarkaša NBA lige, međutim do sada nikako ne uspjeva da odvede Blazerse do kraja i to je ono što mu navijači najviše prigovaraju.

Top Komentari

dinass
Dobro im je i rekao,nisu sve u zivotu titule a nekom tako uspjesnom mogu prigovarati samo kreteni
4 5
miki30
Pa kako će ih čovjek sam odvesti do kraja. Tip nema podršku od ostatka ekipe. Sve su to nako solidni osrednji igrači. Lahko je Lakersima, Brooklinu i da nenabrajam sad još neke ekipe pune superzvjezda. Lillard je među najboljima u ligi ali mu nedostaje barem još jedan pored Mc Colluma da naprave iskorak.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi