Damjanović se vraća u Bosnu?

Do ponedjeljka konačna odluka

Damjanović se vraća u Bosnu?

Adnan Beganović

Košarkaši sarajevske Bosne nakon novogodišnjih praznika nastavili su sa radom, a prema riječima direktora Studenata, Admira Bukve, izvjestan je povratak iskusnog centra Aleksandra Damjanovića.

Damjanović je obavio pripreme sa ekipom, ali je zbog privatnih obaveza u septembru napustio Studente, no postoji velika mogućnost da se vrati.

"Razgovarali smo sa Damjanovićem i postoji velika mogućnost da se vrati. Sve je do njega i ukoliko se odluči za povratak, Bosnina vrata su mu širom otvorena. Mislim da će se do ponedjeljka definitivno znati vraća li se Damjanović ili ne", rekao je za naš portal direktor Studenata, Admir Bukva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti