Daniel Hackett objavio kraj reprezentativne karijere
Hackett je zadnje utakmice za Italiju odigrao na Mundobasketu (foto: Fiba.basketball)

Odlični playmaker CSKA

Daniel Hackett objavio kraj reprezentativne karijere

Sjajni 31-godišnji playmaker moskovskog CSKA Daniel Hackett objavio je kako je na proteklom Mundobasketu odigrao svoje posljednje utakmice za talijansku košarkašku reprezentaciju.

"Mislim da je fer s moje strane da se maknem i napravim prostora za nove generacije igrača koji zaslužuju da igraju" - kazao je Hackett i dodao:

"Momci kao što su Marco Spissu, Davide Moretti i Nico Mannion trebaju iskusiti priliku što prije. Meni je vrijeme da odstupim i siguran sam u ispravnost onog što radim. Svoje zadnje nastupe za nacionalni tim odigrao sam na Svjetskom Prvenstvu - kazao je Hackett. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi