Dario Drežnjak: S nestrpljenjem očekujemo utakmicu protiv Kaknja
Košarkaši Danijela Jusupa igraju sjajno ove sezone i skupa s HKK Zrinjski drže vrh prvenstvene ljestvice.

HKK Široki na svojoj Pecari očekuje momčad Kaknja

Dario Drežnjak: S nestrpljenjem očekujemo utakmicu protiv Kaknja

HKK Široki u sklopu 13. kola košarkaške Premijer lige Bosne i Hercegovine u svojoj će dvorani sutra u 18h dočekati ekipu Kaknja, jednu od dvije koja im je uz HKK Zrinjski nanijela jedini poraz u ovoj sezoni.

Široki je u prošlom kolu slavio u Vogošći a prvu poziciju pokušat će zadržati pobjedom protiv Kakanjaca. Odlični krilni košarkaš Širokobriježana Dario Drežnjak najavio je sutrašnji susret:

''Očekivanje pred ovu utakmicu je kao i pred svaku drugu, da igramo svoju rastrčanu igru sa dosta agresije na oba kraja terena. Nadamo se pozitivnom ishodu, a to je pobjeda sa kojom želimo ostati na prvom mjestu. Mi znamo svoj krajnji cilj, a ovo je još jedna usputna stanica koja vodi ka ostvarenju toga cilja. Momčad Kaknja dobro poznajemo, svakako da zaslužuju određen respekt pogotovo jer su nas dobili u prvom djelu sezone, međutim mi se ne bojimo nikoga. Dobru pripremu smo napravili kroz ovaj tjedan tako da spremni i sa nestrpljenjem čekamo sutrašnji susret''. - rekao je Dario Drežnjak uoči sutrašnjeg gostovanja Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi