Darko Planinić prelazi u Maccabi
Darko Planinić s loptom u dresu Širokog WWin u utakmici protiv Splita

Široki ostaje bez najboljeg igrača

Darko Planinić prelazi u Maccabi

M. Skaka, foto: Marko Karačić

Najbolji igrač aktualnog bh prvaka Širokog WWin, trenutno MVP i najbolji strijelac ABA lige, mladi centar Darko Planinić, novi je igrač Maccabia.

Već smo pisali par puta da je Planinić jako blizu prelaska u izraelsku momčad i da ostaje samo dogovoriti visinu odštete i kako doznajemo sada je i to finalizirano.

Planinić prelazi u Maccabi nakon utakmice Širokog sa MZT-om koja je na rasporedu u nedjelju 23. prosinca.

S ovim transferom je Široki dobio na financijskoj strani ali sigurno izgubio najvažniji kotačić u svojoj momčadi koja ne stoji najbolje na ljestvici lige. Ostaje nam vidjeti što će klub napraviti i da li će se naći adekvatna zamjena za Planinića.

Najviše se spominje da bi na Pecaru trebao stići nekadašnji igrač Širokog i Bosne Jasmin Perković, a uz njega se spominje i angažiranje novog razigravača. Brian Chase i Chester Mason su igrači koji se spominju kao potencijalna pojačanja pa nam ostaje da sačekamo pauzu koja je nakon utakmice Široki WWin – MZT u nedjelju na Pecari i vidimo tko će „sletiti“ na Pecaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.