Datome: Suci nisu bili na razini ove utakmice
Iskusno talijansko krilo nije krilo razočarenje suđenjem na današnjoj utakmici protiv Španjolske.

Iskusni Talijan ipak ne misli da su arbitri krivi za poraz od Furije

Datome: Suci nisu bili na razini ove utakmice

Današnjim porazom od selekcije Španjolske, reprezentativci Italije izgubili su šansu da se plasiraju u četvrtfinale Mundobasketa.

Jedan od najiskusnijih u reprezentaciji Italije, krilo Fenerbahcea Luigi Datome nije krio razočaranje igrom svog tima ali i suđenjem na današnjoj utakmici.

"Danas nismo bili najbolji tim, bili smo daleko od naše najbolje izvedbe ali i takvi smo imali šansu dobiti ovu utakmicu"- rekao je Datome i dodao: -"Zbog te činjenice mi je još više krivo što smo propustili ovu veliku priliku. Naravno, preuzimam veliki dio odgovornosti i na sebe jer je naš napad na samom kraju bio očajan. Isto tako moram spomenuti suce ove utakmice. Neću reći da smo izgubili zbog njih ali danas nisu bili na razini ove utakmice. Jako poštujem njihov posao i nikada u karijeri nisam rekao ovako nešto ali zaista mislim da su danas nedorasli ovakvoj razini i važnosti utakmice" - podvukao je Datome. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi