Debakl Mornara u Malagi
Košarkaši barskog Mornara potopljeni su u Malagi.

Barani razbijeni kod bivšeg Euroligaša

Debakl Mornara u Malagi

Mornar iz Bara večeras je doživio pravi brodolom pri plovidbi u Malagi. Bivši Euroligaši iskalili su se na crnogorskim prvacima koje su razbili rezultatom 113:76.

Od samog početka utakmice vidjelo se da domaćini neće puštati gas i da su krenuli u gaženje protivnika. Tako je i bilo, Unicaja je do samog kraja igrala punom parom i može se reći da su Barani s -37 još i dobro prošli pri ovom izletu u nepoznato.

Svi košarkaši domaće ekipe osim Okouoa upisali su se u strijelce a šest dvoznamenkastih strijelaca predvodio je gruzijski centar Shermadini s 19 poena dok su Salin i Wiltjer dodali po 17 koševa. 

Bobby Brown koji je nekada igrao za Unicaju ubacio je 18 poena za Mornar dok je Nemanja Vranješ dodao 14.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi