Debakl Nuggetsa, Nurkić bez nastupa

Debakl Nuggetsa, Nurkić bez nastupa

Adnan Beganović

Denver Nuggetsi, za koje nastupa i naš Jusuf Nurkić, na gostovanju kod Washington Wizardsa su pretrpjeli ubjedljiv poraz (119:89).

Košarkaški Denvera nastavili su sa igrama toplo-hladno s tim što su sinoć u glavnom gradu Sjedinjenih Američkih Država pružili jedno od najlošijih partija u sezoni.

Domaći su nakon prvog poluvremena imali višak od 19 poena (65:46), no nisu se na tome zaustavili, pa su na kraju slavili sa ubjedljivih 119:89.

Humphries sa 20, te Butler i Seraphin sa po 16 poena su bili najefikasniji kod Wizardsa, dok su Chandler sa 20 i Lawson sa 14 poena bili najefikasniji kod Nugetsa, a naš Nurkić nije bio u konkurenciji za susret.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti