Đedović bez poena u pobjedi Bayerna

Real Madrid ubjedljiv protiv Žalgirisa

Đedović bez poena u pobjedi Bayerna

U posljednje dvije utakmice sedmog kola takmičenja po grupama Top 16 faze Eurolige pobjede su ostvarile ekipe Bayerna i Real Madrida. 

Bayern je u Munchenu slavio protiv Lokomotiv Kubana sa 82:79. Prvo ime Bayerna bio je Malcom Delaney sa 18 poena, dok bh. reprezentativac Nihad Đedović za 10 minuta igre nije postigao ni jedan poen. Krunoslav Simon je sa 19 poena bio prvo ime ruskog tima. 

U drugoj utakmici Real Madrid je sa ubjedljivih 108:72 savaladao Žalgiris. Sergio Llull je sa 15 poena i 9 asistencija predvodio Madriđane do pobjede, dok je isti broj poena postigao kod Žalgirisa Robertas Javtokas. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.