Đedović opet odličan u rimskom sastavu

Lottomatica slavila novu pobjedu

Đedović opet odličan u rimskom sastavu

Nihad Đedović je nastavio s dobrim igrama u dresu rimske Lottomatice. Njegova ekipa je u 10. kolu Legebasket slavila gostujuću pobjedu kod Bielle, a naš reprezentativac je bio među boljim igračima svog tima.

Đedović je za 31 minutu provedenu na parketu upisao 13 poena, 5 skokova i 4 asistencije, a prvo ime Lottomatice bio je Darius Washington sa 22 poena. Edgar Sosa je sa 24 poena bio prvo ime Bielle.

Montepaschi je sa ubjedljivih 104:61 savladao Scavolini uz sjajnu partiju Lestera McCalebba, koji je ubacio 17 poena. Stefano Mancinelli sa 21 i David Hawkins sa 19 poena predvodili su AJ Milano do nove pobjede protiv Virtus Bologne.

Hrvoje Perić je sa 20 poena donio Benettonu pobjedu kod Dinama u Sassariju, Avellino je bio siguran protiv Cremone, Cantu protiv Brindisija, dok je Varese na svom parketu poražen od Terama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.