Đedović trojkom spasio Bayern

Đedović jako dobar

Đedović trojkom spasio Bayern

Midhat Šljivak

Nihad Đedović je odigrao još jedan dobar meč za ekipu Bayerna.

Naš reprezentativac je ubacio osam poena u pobjedi Bavaraca nad francuskim Gravelinesom, ali je najzaslužniji za pobjedu svog tima od 92:87.

Francuzi su vodili cijelim tijekom susreta. Košarkaši Bayerna su trošili dosta energije kako bi stigli zaostatak, a na nešto manje od tri sekunde do kraja utakmice i na minus tri (80:77) ukazao se Nihad Đedović.

Naš reprezentativac je pogodio trojku za produžetak (80:80) u kojem je Bayern bez većih problema došao do pobjede u ovom susretu.

Đedović je susret završio sa osam poena, a najefikasniji kod Bayerna su bili Duško Savanović i Luca Staiger sa po 15 poena.

Jordan Aboudo i Graham Brown su kod Gravelinesa ubacio po 19 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.