Đedović vodio Bayern do pobjede

Renfroe ubacio tri poena za Bavarce

Đedović vodio Bayern do pobjede

E. Čaušević

Košarkaši Bayerna savladali su večeras ekipu Strasbourga u okviru trećeg kola Eurolige (76:61).

Bavarci su večeras na domaćem parketu uz dosta muke slavili protiv Strasbourga i ostvarili svoju drugu pobjedu. Bh. reprezetativac Alex Renfroe upisao je tri poena, dok je najefikasniji u domaćoj ekipi bio nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Nihad Đedović sa 22 poena, a Duško Savanović je dodao 18.

U gostujućem timu istakao se Golubović koji je upisao 22 poena, dok je osam poena dodao Jeremy Leloup.

Unicaja je bez većih problema kod kuće savladala Darussfaku rezultatom 81:69. Kuzminskas je za Unicaju postigao 12 poena, dok je Will Thomas dodao 11 poena. Kod gostiju Semih Erden je ubacio 17, a Jamon Gordon 12 poena.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.