Bodiroga se kroz Beograd u Maseratiju vozio brzinom od 174 km na sat

Mogao bi završiti u zatvoru

Bodiroga se kroz Beograd u Maseratiju vozio brzinom od 174 km na sat

E. Škorić

Legendarni srpski košarkaš Dejan Bodiroga uhapšen je nekoliko minuta iza ponoći protekle noći zbog prebrze vožnje.

On je u svom Maserattiju kroz Beograd vozio brzinom od 174 km na sat, na mjestu gdje je dozvoljena maksimalna brzina od 80 km na sat.

Prema informacijama u srpskim medijima, očekuje se da će Sud u Beogradu podići optužnicu protiv Bodiroge, koji nije pritvoren nakon prekršaja.

Prema članku 330. Zakona o sigurnosti prometa, za takvu vožnju Bodiroga može dobiti 15 kaznenih bodova, zabranu vožnje do 8 mjeseci, novčanu kaznu ili zatvor do 15 dana.

Dejan Bodiroga jedan je od najboljih košarkaša koji je ikad igrao u NBA ligi. U svojoj bogatoj karijeri igrao je za Olimpiju iz Milana, Real Madrid, Panathinaikos, Barcelonu i Virtus Romu.

Top Komentari

2323
Nije vidio NBA
5 0
Zulfikar
Jedan is najboljih koji je ikada igrao u NBA?????
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi