Dekker prokomentarisao čudnu naviku Tea

Pogledajte o čemu se radi

Dekker prokomentarisao čudnu naviku Tea

E. Ganibegović

Već je od ranije poznato kako je Miliš Teodosić ovog ljeta napustio redove CSKA i otišao u NBA gdje je potpisao za LA Clipperse.

Pred srpskim internacionalcem je težak zadatak jer mora nadomjestiti Chris Paula, koji se otišao u Houston Rocketse, međutim niko ne sumnja u sposobnosti Tea.

Naime, na Twitteru se pojavila zanimljiva objava Sama Dekkera koji je na simpatičan način prokomentarisao jednu naviku svog novog saigrača Miloša Teodosića.

Teodosić ima naviku da za doručak jede čizburger, što Daker nije mogao da ne prokomentariše. 

"Miloš voli da jede čizburger za doručak. To je potpuna ludost u devet ujtru, ali poštujem to", napisao je Dekker na svom Twitter profilu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi