Nakon osvajanja Kupa BiH

Delić: Pokazale smo karakter i dale sve od sebe

S. Mlaćo

Košarkašice Play Off-a u finalnom susretu Kupa Bosne i Hercegovine savladale su Čelik 75:72 u veoma kvalitetnom meču.

Gošće su od samog početka imali prednost, ali domaće se bude te na kraju slave i osvajaju pobjednički pehar. Za SportSport.ba je nakon meča govorila Anđela Delić, košarkašica Play off-a.

"Zaista smo jako loše otvorili meč i gubili u drugoj četvrtini  27 poena i to nikako nije smjelo da se desi. U svlačionici smo rekli da ovo nije naša igra i da ćemo ostaviti srce na terenu, te smo na kraju svi dali sve od sebe iako je bilo dosta tenzija. Drago mi je da smo na kraju pokazali karakter i izašli kao pravi tim, te osvojili Kup", kazala je Delić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi