Šokantno hapšenje bivšeg NBA superstara: "Ja sam Isus Krist! Bolji sam od Lebrona i Jordana"

Upisao skoro 450 nastupa u najjačoj ligi

Šokantno hapšenje bivšeg NBA superstara: "Ja sam Isus Krist! Bolji sam od Lebrona i Jordana"

A. Čaušević

Pojavili su se šokantni snimci nekadašnje NBA zvijezde, Delontea Westa. 

West nastavlja da tone ka dnu, iako je vlasnik Dallas Mavericksa, Marc Cupan, učinio silne napore da ga spasi.

Nekada odlični košarkaš je uhapšen prije nekoliko dana jer je bio alkoholiziran i vrijeđao je policiju.

TMZ je objavio video kako potpuno nekontrolisani WEST upućuje homofobične uvrede na račun policije te tvrdi da je Isus Krist i predsjednik SAD-a.

"Ja sam bio bolji od LeBrona Jamesa i bolji od Michaela Jordana, ja sam najbolji crnac u historiji koji se bavio nekim sportom", govorio je West.

Ovo je samo posljednji u nizu incidenata nekadašnjeg košarkaša koji je u NBA ligi upisao 432 nastupa u dresu Celticsa, Sonicsa, Cavaliera i Mavericksa.

Još tokom karijere imao je problema s bipolarnim poremećajima, a nakon penzionisanja snimljen je kako prosi na ulici i prima batine.

Inače, nakon posljednjeg incidenta West je pušten iz zatvora uz kauciju, ali se suočava sa optužbama da se odupirao hapšenju.

Top Komentari

Karlosicroberto
Droga braleeeee
2 0
Zoilomas
covjek zivi na dnu dna a ima gutu para uz sebe haha
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi