Demić: Igokea će biti dobar ispit

Demić: Igokea će biti dobar ispit

Sindis Demić, košarkaš KK Bosna, smatra da će njegov klub biti pred pravim ispitom u narednom kolu Lige 13, kada će Bosna gostovati Igokei.

"Jako smo zadovoljni partijama ove sezone, kako mi igrači, tako i Uprava kluba. Mislim da smo zaslužili sve ovo, jer smo naporno trenirali tokom cijele sezone i davali sve od sebe u utakmicama", rekao je Demić u razgovoru za SportSport.ba, dodavši:

"Priredili smo neku vrstu iznenađenja, to je sigurno. Nastavit ćemo raditi ovim tempom i vidjeti koliko možemo postići u ovoj sezoni. Uprava nam je postavila cilj, a to je bio plasman u Ligu 6 i praktično smo ispunili taj cilj."

Bosna će u sljedećem kolu Lige 13 gostovati drugoplasiranoj Igokei. Aleksandrovčani u dosadašnjem dijelu sezone imaju stopostotan učinak na svom parketu, tako da će ova utakmica vjerovatno donijeti veliku neizvjesnost. 

"Igokea će biti dobar ispit. Oni su kao i mi skoro obezbijedili Ligu 6, ali svakako će to biti utakmica koja će nam pokazati gdje se trenutno nalazimo i koliko možemo u nastavku. Liga 6 će nam ipak biti najveći ispit, a apetiti se povećavaju sa novim pobjedama. Mogu reći da je atmosfera u klubu jako pozitivna, što me posebno raduje", rekao je Demić na kraju razgovora za naš portal.

KK Bosna se trenutno nalazi na prvoj poziciji u Ligi 13, sa 10 pobjeda iz isto toliko utakmica. U sljedeća dva kola, Sarajlije će gostovati trećeplasiranoj Igokei, te će dočekati Čapljinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.