Demić prešao u Zrinjski

Demić prešao u Zrinjski

Dosadašnje krilo Slavije Sindis Demić napustio je klub i pojačao redove mostarskog Zrinjskog s kojim je potpisao ugovor na tri mjeseca, ali postoji mogućnost da ostane duže u Mostaru.

Demić će u dresu Zrinjskog ostati do kraja Lige 13, a ukoliko mostarski klub izbori plasman u Ligu 6 onda će Demić ostati do kraja sezone.

Najbolji igrač Slavije odlučio je napustiti klub iz Istočnog Sarajeva iz razloga što je dobio mnogo bolje finansijke uslove u Mostaru, ali prije svega zbog ambicija kluba, jer mu je dosadilo igrati u klubu koji se stalno bori za opstanak u ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti