Denver bolji od Philadelphije, Nurkić podbacio

Imao problema s ličnim greškama

Denver bolji od Philadelphije, Nurkić podbacio

Košarkaši Denver Nuggetsa su u noći sa srijede na četvrtak slavili nad Philadelphijom sa 104:103.

Vrlo dramatična i neizvjesna utakmica donijela je mnogo rezultatskih preokreta, a odlučena je u posljednjoj sekundi kada je Emmanuel Mudiay pogodio nevjerovatnu trojku i pobjedu svojoj ekipi.

Upravo je Mudiay bio i najefikasniji igrač utakmice sa 27 ubačenih poena, a pratili su ga Jokić i Harris sa po 18 poena.

Jusuf Nurkić je protiv Philadelphije pružio partiju ispod svog nivoa, barem kada je u pitanju faza napada. Naš košarkaš je na terenu proveo 16 minuta i za to vrijeme je upisao 5 poena (1/4) i 5 skokova.

Jedini segment u kojem se naš košarkaš istakao jesu blokade, obzirom da je imao čak četiri, a ponovo su mu problem predstavljale lične greške (5).

NBA:

Denver Nuggets - Philadelphia 104:103


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi