Derbi u Sarajevu
Uzbudljiva završnica prvog dijela prvenstva za košarkašice

Prvenstvo BiH za košarkašice, 19. kolo

Derbi u Sarajevu

Košarkašice Željezničara u derbi susretu 19. kola Prvenstva BiH za košarkašice ugostiće Brotnjo 94 koje je u prethodna dva kola napravio odličan posao kada je riječ o Ligi 4.

Čitlučanke u Sarajevu, objektivno, nemaju šta tražiti, ali nema sumnje da će pokušati sve kako bi napravile iznenađenje.
Veoma zanimljiv duel očekuje se u Novom Gradu/Bosanskom Novom između Slobode i Neimarstva 03 iz Trebinja.

U slučaju pobjede domaćina Trebinjke bi ispale iz trke za Ligom za prvaka dok bi Sloboda uz Brotnjo i Jedinstvo, ostala kandidat za jedno od dva mjesta koje će popuniti dva tima uz Mladi Krajišnik i Željezničar.
U meču bez rezultatske važnosti RMU Banovići će ugostiti Violetu Livno, dok će Čelik biti domaćin ekipi Borac Mladost.

Parovi
Subota: Željezničar UNIQA - Brotnjo 94 (14 sati), Sloboda - Neimarstvo Trebinje 03 (15.30), RMU Banovići - Violeta Livno (19).
Utorak: Čelik - Borac Mladost (18.30). Slobodni su Jedinstvo i BHN Bugojno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti