Diamantidis ne ide u Berlin
Dimitrios Diamantidis

Zbog povrede

Diamantidis ne ide u Berlin

Jedan od najboljih odbrambenih igrača Evrope, Dimitrios Diamantidis, košarkaš Panathinaikosa, propustiće Final Four Eurolige zbog povrede.

Trener Panathinaikosa Željko Obradović ostao je bez jednog od svojih najvažnijih igrača uoči susreta grčke košarkaške lige, kojeg je PAO izgubio od PAOK-a. Nakon medicinskih nalaza ustanovljeno je da je povreda grčkog reprezentativca ozbiljne prirode, pa će Diamantidis sa parketa odsustvovati barem mjesec dana.

To znači da ga neće biti na Final Fouru Eurolige, koji počinje 2. maja u Berlinu i na kojem će, osim Panathinaikosa, učestvovati Olympiacos, Barcelona i CSKA.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti