Dino Repeša u Čapljini?

Dino Repeša u Čapljini?

Juniorski prvak Italije sa Benettonom iz Trevisa i reprezentativac U-16 selekcije Hrvatske Dino Repeša, mogao bi u idućoj sezoni postati novi član KK Čapljina Lasta.

Pored kluba koji je prošle sezone nastupao u Ligi 6 BiH, na adresu ovoga košarkaša stigle su i ponude iz Hrvatske i to iz Križevaca i Svjetlost Broda.

Želja za prvoligaškom košarkom se kod ovoga talentovanog igrača javila nakon saznanja da bi ga Benetton mogao posuditi u jednu trećeligašku ekipu.

"Želja mi je da se oprobam u prvoligaškom društvu. Bitna mi je minutaža i stručno vodstvo. Gledao sam snimke utakmica iz Hrvatske i BiH i želio bih igrati u nekoj od tih sredina. Predao sam sve potrebne papire za BiH pasoš ukoliko se odlučim za Čapljinu. Odluku ću donijeti za desetak dana", rekao je Dino Repeša, sin poznatog košarkaškog stručnjaka Jasmina Repeše koji je inače Čapljinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.