Disney 'guli' NBA igrače

Paprene cijene

Disney 'guli' NBA igrače

Midhat Šljivak

NBA liga sezonu je nastavila Disney Worldu na Floridi.

Najbolji košarkaši svijeta nalaze se u posebnom smještaju, maksimalno zaštićeni, ali se od samog početka žale na kvalitet hrane.

Ipak, u posljednje vrijeme žalbi je sve manje, iako im se još uvijek određene stvari ne dopadaju. Košarkaš Orlanda Terrence Ross se žali na cijenu Pepsija i činjenicu da dostave hrane u sobu nema prije pet sati poslijepodne.

"Ne možemo naručivati hranu do pet sati. Možemo samo sići u restoran i dobiti hranu koju nam oni odredi. Hrana je kao u srednjoj školi. Nije loša, ali nekad želiš pojesti malo više", rekao je Ross i dodao je:

"Šest limenki Pepsija naplaćuju 26 dolara. Plaća se servis u sobi, a malu kafu znaju naplatiti i do 40 dolara", tvrdi Ross.

Top Komentari

ek76
A i imaju 10 miliona po sezoni i zali se na Pepsi i kafu od 26 dolara
10 1
vence
A sve to nabrojis zaradis vremenski dok jednom loptu pepnes od parket..:)
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi