DJ Fenner novi košarkaš HKK Široki
Novi košarkaš Širokog DJ Fenner.

Na Pecaru stiže iz Finske

DJ Fenner novi košarkaš HKK Široki

HKK Široki je nakon obezbjeđivanja prvog mjesta na kraju regularne sezone u košarkaškoj Premijer ligi i uoči Lige 6 odlučio momčad pojačati američkim playmakerom DJ Fennerom.

Na Pecaru je već danas iz finskog klupa Vilpas trebao stići Amerikanac koji je u finskom prvenstvu imao prosjek od 11,3 poena, 5,1 skokova i 1,1 asistencija. Fenner je combo bek koji može pokrivati obe vanjske pozicije.

U Europi je još igrao za mađarsku Albu Fehervar te grčki Ifastios Limnou B.C. HKK Široki će ligu 6 otvoriti gostovanjem u Vogošći a start još uvijek nije poznat jer je savez odlučio OKK Spars dozvoliti da završe doigravanje u ABA 2 ligi koje počinje sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi