Dobijaju li Knicksi veliko pojačanje?
Foto - EPA

Žele Townsa

Dobijaju li Knicksi veliko pojačanje?

M. Šljivak

New York Knicksi zainteresovani su za usluge košarkaša Minnesota Timberwolvesa Karla-Anthonyja Townsa.

Kako navodi NY Post, Knicksi su ozbiljno zainteresovani za dovođenje Townsa, 24-godišnje zvijezde koji je veliki navijač tima iz Velike jabuke.

Izvjesno je da će Knicksi pokušati da dođu do sjajnog košarkaša. On navodno ne bi imao ništa protiv da obuče dres voljenog tima i vidjet ćemo hoće li zaista do toga i doći.

Towns je izabran kao prvi pik drafta 2015. godine. Od prve sezone igra zaista odlično i u karijeri je na prosjeku od 22 poena i 12 skokova po utakmici.

Sigurno je da bi Towns bio veliko pojačanje za slabašne Knickse koji se već godinama pokušavaju dići sa dna najjače lige svijeta.

Prethodnog ljeta su najavljivali velike stvari. Željeli su Kyrieja Irvinga i Kevina Duranta, a obojica su na kraju završila u velikom rivalu Brooklyn Netsima.

I za ljeto su najavili ponovo akciju na tržištu, no Knicksima planirano nikad nije išlo od ruke.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi