Dobio isključenje, pa pokazao kako mu izgleda ruka

Princ nije dobio ni faul

Dobio isključenje, pa pokazao kako mu izgleda ruka

E. Čaušević

Košarkaši Zrinjskog savladali su večeras na domaćem parketu Student (80:79) u polufinalu Kupa KSHB.

Nevjerovatnu utakmicu večeras su u Mostaru odigrali Zrinjski i Student, a Plemići su slavili košem Šutala sa zvukom sirene. Ipak, malu mrlju na ovaj susret bacio je "sukob" košarkaša domaće ekipe Vedrana Princa sa sudijama nakon čega je zaradio isključenje.

Princ je kod jedne situacije tražio faul od sudija (Obradović, Miličević, Čavar) ove utakmice, a nakon što oni nisu ništa svirali košarkaš Zrinjskog je odlučio da reaguje nakon čega je zaradio tehničku, a potom i isključenje. Na ruci Princa jasno se vidi da je dobio žestok udarac, te da je opravdano tražio faul. Pogledajte kako izgleda ruka košarkaša Plemića, pa procijenite sami.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti