Đokić: Prijala nam je pauza, u Bijeljinu idemo po pobjedu

Bek Sparsa pred gostovanje u Bijeljini

Đokić: Prijala nam je pauza, u Bijeljinu idemo po pobjedu

S. Mlaćo

Nakon novogodišnje pauze nastavlja se takmičenje u Prvenstvu Bosne i Hercegovine "Liga 11" koja je stigla do 12. kola. Sparsi u ovom kolu gostuje u Bijeljini timu Radnika. Utakmica je na rasporedu sutra (10.01.) od 20:00 sati u OŠ "Vuk Karadžić".

Pred sutrašnji susret govorio je bek Sparsa Dejan Đokić.

"Čeka nas utakmica koja je po mom mišljenju zaista opasna. Prva utakmica nakon pauze uvijek sa sobom nosi izazove i siguran sam da ni ova protiv Radnika neće biti izuzetak. Prijala nam je pauza da se odmorimo i spremimo za drugi krug takmičenja koji se za nas nastavlja sutra. U Bijeljinu idemo po pobjedu, i nadam se da ćemo u novoj godini nastaviti dobar niz koji smo započeli u prethodnoj."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi