Dončić je pokušao 'pimplati' toalet-papirom, ali bolje da nije...
Screenshot

Prihvatio izazov Dragića

Dončić je pokušao 'pimplati' toalet-papirom, ali bolje da nije...

Brojni sportisti širom svijeta pronalaze načine kako da provedu vrijeme dok traje pauza u takmičenjima zbog koronavirusa.

Na društvenim mrežama posebno je rasprostranjen izazov s toaletnim papirom. To je izazov u kojem pojedinac mora 'pimplati' s rolnom i zatim nominirati prijatelje da to isto učine, a sve u cilju skretanja pažnje na odgovorno ponašanje i poštovanje propisanih mjera u cilju sprečavanja širenja virusa.

U izazov su se uključili brojni poznati fudbaleri, pa i košarkaši poput Luke Dončića koji je snimio videozapis nakon što ga je prethodno nominovao njegov sunarodnjak Goran Dragić.

Pokušao je Dončić, ali na kraju se sapleo i pao na stražnjicu, što je izazvalo smijeh kod njegove djevojke Anamarie Gotles koja je to sve snimala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi