Dončiću u šali napisao poruku, pa dobio "odgovor" kakvom se sigurno nije nadao koji sat kasnije

Ne morate mu dva puta reći

Dončiću u šali napisao poruku, pa dobio "odgovor" kakvom se sigurno nije nadao koji sat kasnije

Edmir Škorić

Slovenski košarkaš Luka Rupnik dopisivao se s Lukom Dončićem neposredno prije utakmice Dallas Mavericks - LA Clippers.

Na krilima Dončića Mavericksi su došli do pobjede u produžetku (135:133) i izjednačili seriju na 2:2. Dončić je sa zvukom sirene postigao trojku za pobjedu, a na kraju je imao triple-dobule učinak od 43 poena, 17 skokova i 13 asistencija.

Još jedno nestvarno izdanje 21-godišnjeg slovenačkog košarkaškog čuda. Dončić je među prvima svom prijatelju Luki Rupniku javio porukom da će igrati u 4. utakmici Mavsa i Clippersa.

Rupnika je zanimalo zdravstveno stanje prijatelja, onda je, onako u šali, Dončiću napisao da će ubaciti 45 poena i bio je jako blizu, pošto je njegov mladi sunardonjak ubacio 43 poena i postavio rekord.

Možda se Rupnik samo zezao i nije ni sam vjerovao da će nedovoljno spremni Luka odigrati takav meč, no Dončiću nemojte dva puta napisati koliko očekujete da ubaci poena.

Top Komentari

Zoilomas
Jest lud ovaj slovenski
3 0
Turgut2
Ovaj slovenski valda od slovackog odvojem stjoljecima stvarno los jezik za uho kao i bugarski lomi ti sluh a kad smo do jezika poljski mi šok daje ušima kakav šljam
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi