Dorsey novi košarkaš Panioniosa
Stasti centar pronašao novi klub u karijeri

Košarkaš sa NBA karijerom skrasio se u Grčkoj

Dorsey novi košarkaš Panioniosa

E. Dindić

Čovjek koji u svojoj riznici trofeja ima i Euroligu Joey Dorsey konačno je uspio da pronađe klub.

On je sve dogovorio sa Panioniosom i pojačaće centarsku liniju ovog kluba. Dorsey je bio bez kluba od prošle sezone kada je igrao za turskog drugoligaša Balikesir.

Sigurno je da će za problematičnog Dorseya ovo biti novi početak, odnosno prilika da još jednom pokaže svim ljubiteljima igre pod obručima da mu je košarka uvijek bila prioritet broj jedan u dosadašnjoj karijeri, a ne stvari kojima se bavio van parketa.

U dosadašnjoj karijeri Joey je nastupao za Houston Rocketse, Toronto Raptorse, Sacramento Kingse, Baskoniu, Galatasaray i Olympiacos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi