Drago Pašalić se probudio iz kome
Foto: FIBA

Dobre vijesti stižu iz Nizozemske

Drago Pašalić se probudio iz kome

Drago Pašalić nije više u induciranoj komi, nalazi se u stabilnom stanju i polako se oporavlja nakon što je završio u bolnici u stanju opasnom po život.

Bivši košarkaš Širokog se tijekom vikenda srušio nakon trčanja i nitko ne zna koliko dugo je bio u nesvjesnom stanju, ali slučajni prolaznici su pozvali hitnu i prebačen je u bolnicu gdje je stavljen u induciranu komu u kojoj je bio 48 sati.

Nakon buđenja iz kome Pašalić je svjestan svega oko sebe i komunicira s okolinom. Bivši hrvatski reprezentativac ostao je živjeti u Nizozemskoj gdje je igrao na kraju svoje karijere. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi