Draško Albijanić produžio saradnju sa Zrinjskim

Produžena vjernost

Draško Albijanić produžio saradnju sa Zrinjskim

Uprava HKK Zrinjski dogovorila je nastavak saradnje sa Draškom Albijanićem pa će najbolji strijelac i najbolji skakač dosadašnjeg dijela prvenstva ostati u Mostaru do kraja sezone. 

Albijanić je u Zrinjski došao uoči trećeg kola, nakon što je ekipu iznenada napustio Teo Šimović. Uprkos tome što se ekipi priključio bez odrađenih priprema Albijanić se nametnuo kao najbolji igrač u timu Zrinjskog.

Tada je dogovorena saradnja do kraja kalendarske 2013. godine, a nakon dužih pregovora ista je produžena do kraja sezone. Prvu utakmicu u drugom dijelu sezone Mostarci će igrati protiv Varde u Višegradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti