Dražen Anzulović objavio spisak selekcije Hrvatske
Selektor Hrvatske objavio spisak košarkaša na koje računa za posljednje dvije utakmice

Objavio imena 24 košarkaša

Dražen Anzulović objavio spisak selekcije Hrvatske

E. Dindić

Selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske Dražen Anzulović, objavio je spisak od 24 košarkaša na koje računa za kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo.

Prva utakmica igra se 22. februara protiv Poljske u Varaždinu, dok tri dana kasnije igra se protiv Mađarske.

Spisak košarkaša: Luka Babić, Miro Bilan, Josip Bilinovac, Domagoj Bošnjak, Luka Božić, Martin Junaković, Mate Kalajžić, Toni Katić, Filip Krušlin, Krešimir Ljubičić, Pavle Marčinković, Jakov Mustapić, Toni Nakić, Hrvoje Perić, Toni Perković, Darko Planinić, Roko Prkačin, Ivan Ramljak, Roko Rogić, Luka Šamanić, Karlo Uljarević, Domagoj Vuković, Karlo Žganec i Tomislav Zubčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi