Duant i James predvode najbolju petorku NBA lige

NBA liga

Duant i James predvode najbolju petorku NBA lige

Edmir Škorić

Najbolju petorku NBA lige predvode Kevin Durant i LeBron James...

Durant i James dobili su najviše glasova u izboru za najbolju petorku NBA lige, dok je trećeplasirani završio Chris Paul, sjajni playmaker Los Angeles Clippersa.

Po prvi put su u najboljoj petorci izglasani James Harden iz Houston Rocketsa i Joakim Noah iz Chicago Bullsa.

Drugu najbolju petorku NBA lige čine Tony Parker iz San Antonio Spursa, Stephen Curry iz Golden State Warriorsa, Blake Griffin iz LA Clippersa, Dwight Howard iz Houston Rocketsa i Kevin Love iz Minnesote Timberwolvesa.

U najbolju treću petorku izabrani su Damian Lillard (Portland Trail Blazers), LaMarcus Aldridge (Portland Trail Blazers), Goran Dragić (Phoenix Suns), Paul George (Indiana Pacers) i Al Jefferson (Charlotte Bobcats).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.