Đukarić i Jusić nova lica u KK Gradina

Pripreme za drugi dio sezone

Đukarić i Jusić nova lica u KK Gradina

S. Mlaćo

KK Gradina Srebrenik nastavila je sa pripremama za drugi dio sezone A-1 lige.

Kako bi pojačali konkurenciju i ojačali tim za nastavak sezone uprava KK Gradine angažovala je mladog Đukarić Danijela (bek, 195) koji dolazi iz tešanjske Gradine koji je već na prvim treninzima pokazao da ce biti pojačanje. Mladi Đukarić iza sebe ima dobru polusezonu gdje je u Gradini iz Tesnja prosječno bilježio 12 poena i 6 skokova po utakmici. Nema sumnje da ce treneru Mićanoviću trebati „svježa krv“ za nastavak sezone i borbu za vrh tabele s toga je angažovanje Đukarića pun pogodak koji ce vanjskoj liniji Gradine dati na širini.

Seniorskoj ekipi Gradine priključen je mladi i talentovani kadet Emir Jusić (centar, 204) koji će kroz treninge pokušati da se izbori za određenu minutažu. Iako veoma mlad Jusić je već pokazao da se na njega može ozbiljno računati u nastavku sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi