Duncan i Garnett od naredne sezone u istom dresu?

Garnett u Spursima?

Duncan i Garnett od naredne sezone u istom dresu?

Midhat Šljivak

San Antonio Spursi zainteresovani su da ovog ljeta potpišu ugovor sa NBA veteranom Kevinom Garnettom, navode američki mediji.

Garnett je ovog ljeta "slobodan agent" što mu daje mogućnosti da izabere klub u kome će nastaviti karijeru, a ono što je gotovo izvjesno je to da mu Boston Celticsi neće ponuditi novi ugovor, te će legenda NBA lige nakon Minnesote i Bostona morati potražiti novi klub.

Najviše interesovanja su pokazali San Antonio Spursi koji su spremni potpisati Garnetta za veteranski minimalac, a prema navodima američkih medija ni Garnett ne bi imao ništa protiv da zaigra u Spursima.

Ukoliko bi potpisao za tim iz Texasa, Garnett bi konačno zaigrao zajedno sa još jednom legendom NBA lige Timom Duncanom, koji će uskoro produžiti ugovor sa "mamuzama" na još jednu sezonu.

Duncan je sa Spursima ove sezone poražen od Oklahome sa 4:2 u finalu Zapadne konferencije, dok je Garnett također s Bostonom poražen u finalu Istoka od Miamija sa 4:3 u seriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.