Duncan: Ovog puta idemo do kraja
Foto: EPA

Pred veliko NBA finale

Duncan: Ovog puta idemo do kraja

Midhat Šljivak

Ekipe San Antonio Spursa i Miami Heata i ove godine će igrati u velikom finalu NBA lige. 

Prošle sezone je Miami u sedam utakmica i sa mnogo drame uspio doći do titule prvaka NBA lige. Veliko razočarenje su doživjeli u timu iz Texasa, ali ove sezone žele ići do kraja.

Velika zvijezda Spursa Tim Duncan, spreman je za duel s Heatom, te ističe kako će ovog puta ići do kraja.

"Sretni smo što ponovo igramo s Heatom. Još uvijek imamo gorak okus od prošle sezone, ali ovog puta idemo do kraja. Moramo pobijediti još četiri utakmice", rekao je Duncan.

Upravo zahvaljujući Duncanu Spursi su u šest utakmica savladali Oklahomu, a iskusni 37-godišnji košarkaš je usprkos poznim godinama, odigrao još jednu fantastičnu NBA sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.