Dunston: Protivnici se boje igrati u našoj dvorani

Najbolji strijelac Efesa nakon pobjede nad Panathinaikosom

Dunston: Protivnici se boje igrati u našoj dvorani

E. Dindić

Anadolu Efes u veoma važnom susretu u okviru 7. kola Eurolige savladao je Panathinaikos i došao do omjera od pet pobjeda i dva poraza . 

Bryant Dunston poslije ovog susreta postao je najbolji strijelac Efesa u Euroligi. Pretekao je Thomasa Heurtela na toj listi.

"Radili smo što smo željeli. Defanzivno smo potrošili mnogo energije, što nam je donijelo i mnogo skokova. Ovako kako smo igrali u ovom susretu, trebamo da igramo čitavu sezonu. Domaći parket je naša prednost, istina u zadnjih par godina možda to nije tako izgledalo, ali naši navijači su uvijek bili uz nas. Protivnici se boje doći ovdje i igrati", rekao je Dunston.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije