Durant debitovao, Curry šutirao sa klupe

Pripremna utakmica

Durant debitovao, Curry šutirao sa klupe

NBA ligaši su započeli sa pripremnim utakmicama, a na teren je sinoć izašao i Kevin Durant koji je debitovao za ekipu Golden Statea.

Warriorsi su poraženi od Toronta rezultatom 97:93, a Durant je za 18 minuta provedenih na terenu zabilježio devet poena, četiri skoka i tri asistencije.

Klay Thompson predvodio je 'ratnike' sa 16 poena, dok je u pobjedničkom sastavu najbolji bio DeMarre Carroll sa 14 koševa. 

Dosta zabave bilo je na terenu, pa smo između ostalog mogli da vidimo i jednu jako zanimljivu scenu, kada je Steph Curry šutao sa klupe za rezervne igrače nakon pogrešnog dodavanja Andrea Iguodale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi