Durant i Harden stižu u Zagreb?

Utakmica u čast Petrovića

Durant i Harden stižu u Zagreb?

E. Škorić

NBA tim Brooklyn Netsi mogli bi uskoro zaigrati i u Zagrebu.

U razgovoru za Hrvatski radio je Biserka Petrović, majka prerano preminulog Dražena, otkrila da bi njegov nekadašnji tim mogao doći u Hrvatsku kako bi se obilježilo 30 godina od njegovog odlaska.

"Zaklada je svoje napravila za proširenje Muzeja, radimo na projektu. Za 30. obljetnicu pregovaramo s Netsima o utakmici u Hrvatskoj. Prije nismo imali dvoranu, sad imamo Arenu, ali ja bih voljela tu (u Ciboni)... Ha, vidjet ćemo. Konkretnog datuma još nema, prepustit ćemo njima kada im bude odgovarao datum, nećemo vezivati za rođendan ili godišnjicu, ali za 30. obljetnicu mora se napraviti nešto veliko", rekla je gospođa Petrović za HRT.

Nije otkrila ko bi trebao da igra protiv Netsa, ali možda i reprezentacija Hrvatske, možda najbolji igrači iz Evrope...

U svakom slučaju, bila bi velika stvar za Hrvatsku i Zagreb da se pojave Kevin Durant, James Harden i ostale NBA zvijezde...

Top Komentari

Realist
To bi bilo nevjerojatno odavanje počasti
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi