Durant o marihuani: Biljka koja okuplja ljude u radosti i zadovoljstvu

Nema ništa protiv

Durant o marihuani: Biljka koja okuplja ljude u radosti i zadovoljstvu

E. Škorić

Ponajbolji košarkaš današnjice Kevin Durant govorio je o marihuani.

Nije tajna da se marihuana često praktikuje i u košarkaškim krugovima, makar nije bila legalna. Što se Duranta tiče - tu nema nikakvih problema.

"Marihuana ne šteti nikome, samo pomaže i spaja ljude. Mislim da o tome ne bio trebalo da se priča u današnje vrijeme", kazao je Durant, dodavši:

"To je jednostavno jedna od onih supstanci koju ili voliš ili ne voliš. Ako je voliš, uživaš u njoj, a ako ne - nećeš je ni probati ili ćeš probati jednom i odustati zauvijek".

On ju je potom uporedio s - kafom.

"Većina mojih saigrača pije kafu svaki dan, prije i poslije meča. Oni su zavisni od kofeina. U čemu je razlika... Marihuana je biljka koja okuplja ljude u radosti i zadovoljstvu", kazao je Durant

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi