Durant propušta i četvrti meč protiv Raptorsa

Novi problemi za Warriorse

Durant propušta i četvrti meč protiv Raptorsa

Jedan od najboljih košarkaša NBA lige Kevin Durant propustit će i četvrtu utakmicu finala koju njegovi Golden State Warriorsi igraju protiv Toronto Raptorsa.

Iako njegova povreda u prvi mah i nije izgledala toliko loše, ipak je gore nego što se mislilo pa će Durant propustiti i devetu uzastopnu utakmicu.

On nije igrao ni u prošlom meču kada su njegovi Warriorsi poraženi od Raptorsa na domaćem parketu sa 123:109 i sada gube 2-1 u seriji. Inače, na tom meču nije igrao ni Klay Thompson.

Ipak, dobre vijesti za navijače Ratnika jesu te da je trener Steve Kerr potvrdio kako se Thompson vraća u tim, odnosno da će biti spreman za četvrti meč.

Inače, četvrta utakmica se igra večeras u Oaklandu, a nakon toga se serija vraća u Kanadu.

Svemu dodajmo i to da se ipak očekuje povratak Duranta na parket do kraja finalne serije, samo je pitanje hoće li to biti kasno za Warriorse...

Warriorsi su na omjeru od šest pobjeda i dva poraza otkad na parketu nema Duranta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi